Fjern alle filtre

Vi fandt 13 produkter

Komfortable sko til enhver

Hos Møller Specialsko finder du et stort udvalg af fabriksfremstillede kvalitetssko, som er både sunde og komfortable at have på.

Vores udvalg af fabrikssko er med andre ord alle sko, som er lavet for dine fødders skyld!

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om de forskellige skotyper og se et udvalg af de mange modeller og mærker, vi fører i butikken.

Alle vores fabrikssko er med aftagelige indlæg, så du kan få skoene tilrettet med et individuelt indlæg efter dine ønsker og behov.

 

Gå ikke glip af de seneste nyheder og tilbud!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Altid stort udvalg på hylderne

Fabriksfremstillede sko er ideelle for dig, der ønsker en komfortabel sko, men ikke døjer med de helt store fodproblemer.

Lider du af gigt, diabetes, hammertæer, knyster eller andre sygdomme, der påvirker fødderne, så kan en speciel komfortsko hjælpe dig. Har dine fødder større behov, kan vi vejlede dig om ansøgning hos kommunen til individuelt tilpasset fodtøj til netop dine fødders behov.

Vores fabrikssko kan med ortopædiske tilretninger og særlige skoindlæg dog stadig hjælpe dig af med mindre fodproblemer eller afretning af fejlstillinger i fødderne. Skoene er selvfølgelig også perfekte til dig, der blot ønsker en dejlig, komfortable sko, som dine fødder med garanti vil værdsætte!

Vi har altid masser af sko på hylderne så kig ind i butikken og se vores store udvalg. Blandt mærkerne finder du blandt andet Finn comfort, New Feet, KEEn,  Solidus Ganter, Berkemann og mange flere.

Leder du efter nye sko?

Kig forbi vores skobutik på Vejlevej 339 i Kolding, Jylland, hvis du er på udkig efter et par nye sko. Vores erfarne specialister står altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 76 31 04 00 eller via vores kontaktformular.

Vi fører blandt andet altid et udvalg af:

  • Meget brede sko
  • Fodtøj med elastisk overlæder
  • Fodtøj udviklet specielt til diabetikere
  • Fodtøj med aftagelige indlæg
  • Fodtøj med gænge såler
  • Løbesko
  • Travesko

Herudover fremstiller vi også specialsko.

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.