Mere end 60 års erfaring i skofremstilling. Medicinsk viden og den nyeste teknologi sikrer, at alle FinnComfort sko opfylder firmaets løfte om kvalitet og komfort.

Læs mere om

Ganter

I 1922 begyndte en skomager sammen med en læge at udvikle "sunde" sko. Ideen om, at sko skulle diktere mode, men give foden plads og støtte den naturligt i den naturlige funktion, var dengang revolutionerende og modig. Til gengæld var de første kunder enormt begejstrede for at få komfortable sko.

Læs mere om Ganter

New Feet

Det danske firma New Feet har i samarbejde med ortopæd-kirurger, fodterapeuter, ortopædi-skomagere og danske designere udviklet skoløsninger til behandling og pleje af følsomme, diabetiske eller gigtramte fødder.

Læs mere om New Feet

Arcopedico

Arcopedico blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi. Elio var professor i anatomi og ergonomi og begyndte at forske i, hvad fødderne gør ved ens velbefindende.
På baggrund af disse undersøgelser udviklede han den succesfulde sko fra Arcopédico.
Skoen opfylder kroppens behov for støtte og komfort, så du kan komme igennem en hel dag uden ømme fødder.

Læs mere om Arcopedico

Berkemann

125 års erfaring med fødder, en opdateret viden om ortopædi og anvendelsen af de nyeste produktionsteknologier sammen med innovative og naturlige materialer betyder, at Berkemann modeller er sunde og komfortable sko, der opfylder de højeste krav.
Kombinationen af disse faktorer kalder Berkemann integreret trivsel.

Læs mere om Berkemann

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.