Solidus - At holde sunde fødder sunde!

I mere end 100 år har Solidus designet og produceret komfortsko af høj kvalitet, der lover velvære, sundhed og nydelse i lige så høj grad. Skoene er designet i Tuttlingen, i Tyskland og derefter produceret i Europa. Traditionelt håndværk og de højeste standarder for pasform og kvalitet er en selvfølge for Solidus. En historie, der begyndte for over 100 år siden og fortsætter den dag i dag.

 

Europæiske standarder

De komfortable Solidus-sko er designet i den sydtyske by Tuttlingen, nær Schwarzwald. De er derefter omhyggeligt håndlavede i Kroatien. Ved at producere i Europa kan de højeste kvalitetsstandarder altid garanteres.

Solidus er specialister i komfortsko

Solidus-sko er håndlavede i Europa og er af meget høj kvalitet. Som komfortsko kan du have en Solidus-sko i meget lang tid, fordi deres højkvalitets materiale og den gode håndværksmæssige kvalitet gør forskellen. Pasformen med de forskellige bredder er den fordel, du vil føle med de komfortable sko fra Solidus, fordi den rigtige skobredde er meget vigtig. Især når det kommer til komfortsko for følsomme fødder.

Solidus har fremstillet komfortable sko i mere end 100 år. Moderne komfortsko med materialer af høj kvalitet og perfekt pasform - det er præcis, hvad Solidus handler om. Fordi det er producerede sko med tradition - komfortable sko for følsomme fødder.

Solidus

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.