WALDLÄUFER KOMFORTSKO - MERE END BLOT EN SKOFABRIKANT

Perfekt pasform, behagelig lethed og stilfuldt design – det er, hvad Waldläufer har stået for i mere end 60 år. Lugina Skofabrik blev grundlagt i 1960 i Pfälzer Wald, og i dag er en af de førende producenter inden for komfortsko. Denne succes har været muligt takket være en balance mellem traditionelt håndværk og den nyeste teknologi, samt en ekstraordinær bevidsthed overfor miljøet.

 

HØJKVALITETS MATERIALER FRA KONTROLLERET LEVERANDØRER

I produktionen af Waldläufers komfortsko lægger de stor vægt på udelukkende at bruge højkvalitets, og fortrinsvis ubehandlet, læder. For at undgå lange transportveje, og for at beskytte klimaet, kommer størstedelen af det anvendte læder fra leverandører i Tyskland, Italien, Spanien og Portugal. Hos Waldläufer vægter de også bæredygtige materialer højt hos deres tekstilleverandører, hvilket afspejles i Økotex-certificeringen af nogle stoffer eller deres medlemskab af foreningen Cads, der arbejder for skadestoffri produktion af sko. Hos Waldläufer satser de generelt på retfærdig aflønning og langvarige forretningsrelationer, hvilket også lukker kredsen af bæredygtighed i forhold til medarbejdere og partnere.

HOS WALDLÄUFER GÅR TRADITION OG INNOVATION HÅND I HÅND

Med passion, omhu og fingerspidsfornemmelse fremstiller Waldläufer omkring 2,5 millioner par sko hvert år. Et antal, der ikke ville være muligt uden det rette tekniske udstyr. Men med al teknologien og automatiseringen glemmer de stadig ikke deres rødder: det traditionelle skomagerhåndværk.

Selvom maskinsyning i dag er den mest almindelige metode til skoproduktion, vælger Waldläufer stadig den klassiske håndsyning til en række af deres modeller – den ældste kendte teknik til at forbinde læder. Deres skræddere syr materialerne sammen sting for sting og gør dermed hver sko til en unik genstand, hvor kvaliteten ikke kun er synlig, men også mærkbar. For selvom håndsyning naturligvis kræver mere arbejde og tid, holder den væsentligt længere end maskinsyede sko. Waldläufer repræsenterer den perfekte kombination af traditionelt håndværk og fremtidsorienteret teknologi, hvor både komfort og design afspejles i højeste grad i hvert enkelt model.

Den der kæmper med fodproblemer som Hallux Valgus, har sandsynligvis allerede stiftet bekendtskab med komfortsko og med fordommen om, at fokus i disse sko ofte ligger mere på komfort end på udseendet. At disse faktorer imidlertid ikke udelukker hinanden, viser de hos Waldläufer med deres omfattende sortiment af stilfulde og samtidig maksimalt behagelige sko. 

Waldäufer

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.