Unikke håndsyede sko til dine fødder

Hos Møller Specialsko har vi fremstillet håndsyede ortopædiske sko i mere end 30 år i vores arbejdslokaler i Kolding.

Grundene til at folk har brug for håndsyet fodtøj kan være meget forskellige. Nogle mennesker har været ude for en ulykke, andre er diabetespatienter, gigtpatienter, folk med dårligt kredsløb, folk med benproteser og meget andet.

De fleste af vores kunder ville ikke kunne fungere ordentlig i et par almindelige sko, fordi de ikke ville kunne gå optimalt uden en sko, der aflaster og støtter deres fødder.

Selvom håndsyet fodtøj er en dyr løsning, er det nødvendigt for at sikre dig velvære og mindske smerter mest muligt. Tal med din læge om muligheden for ordinering af ortopædisk fodtøj, så du kan få tilskud til dine håndsyede sko.

Du bestemmer designet

Desværre er der rigtig mange som ikke ved, hvad håndsyede ortopædiske sko er. De forestiller sig måske store, mørke, tunge og klodsede sko. Men intet er mere forkert. Hos Møller Specialsko kan du få sko og støvler i forskellige moderigtige farver og modeller.

Skoens udseende har naturligvis betydning for vores kunders tilfredshed, så i samarbejde med kunden designer og håndsyer vi et par unikke sko, der passer fødderne perfekt.

Bestil en tid i dag

Fremstilling af håndsyede sko kræver flere besøg hos os. Vi anbefaler derfor, at du som det første kontakter os og bestiller en tid til opmåling. Ring til os på tlf. 76 31 04 00 eller kontakt os via vores kontaktformular.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores håndsyede fodtøj, er du naturligvis også velkommen til at besøge os i butikken på Vejlevej 339 i Kolding.

 

Se også vores specielle skoindlæg, sikkerhedssko og forskellige mærker, bl.a. New feet. Vi er din lokale skomager i Kolding.

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.