Har du behov for specialsko?

Hos Møller Specialsko finder du et bredt udvalg af specialsko og specialfremstillet fodtøj. Som professionelle skomagere ligger vi stor vægt på at tilgodese dine ønsker, så du får præcis det par sko, du drømmer om. Vi har mere end 30 års erfaring som skomagere og kan derfor rådgive dig om de bedste løsninger inden for specialfremstillede sko.

Vi har specialsko inden for kategorierne:

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om de forskellige skotyper og se mere om, hvordan vi fremstiller specialsko til netop dine behov.

Fodtøj til dine behov

Er du ramt af sygdomme, skader eller har du problemer med smerter i fødderne, så tilbyder vi specialfremstillede håndsyede sko, som aflaster og støtter dine fødder på den mest optimale måde. Alle vores specialsko kan fremstilles præcis efter dine ønsker og behov – både når det gælder komfort og design.

I vores butik har vi også et stort udvalg af semiortopædiske sko, der fremstilles ud fra en standardlæste, men stadig kan tilpasses specielt til dig. Denne fremstillingsmetode giver dig en billigere sko med kort leveringstid, der dog stadig er mulig at tilpasse dine individuelle behov.

Besøg os i dag og hør mere om ortopædiske sko

Vil du vide mere om vores specialsko eller ønsker du at bestille en tid, så kontakt os på tlf. 76 31 04 00 eller via vores kontaktformular.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken på Vejlevej 339 i Kolding, Jylland, hvor du kan få rådgivning og vejledning omkring hvilke sko, der bedst muligt dækker dine behov.

Husk at vi også forhandler et stort udvalg af fabriksfremstillede sko, sikkerhedssko og indlæg til sko.

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.