Vi forhandler sko fra New Feet

Hos Møller Specialsko forhandler vi et stort udvalg af forskellige skomærker, der alle passer til vores kunders individuelle behov.

Vi tilbyder blandt andet det danske mærke New Feet, hvis sko er tilpasset og udarbejdet til følsomme fødder med særlige behov. New Feet har i samarbejde med specialister udviklet skoløsninger til behandling og pleje af fødder.

I dette samarbejde har ortopædkirurger, skomagere, fodterapeuter og danske designer arbejdet for at skabe den bedst mulige skoløsning.

Er du ramt af sygdomme eller andre lidelser der påvirker dine fødder, er New Feet et ideelt valg for dig. New Feet har specialiseret sig særligt i udvikling af sko til personer med gigt og diabetes, der har brug for særlige sko for at minimere smerter og optimere deres gang.

Se vores udvalg af New Feet

Vi er rigtig glade for at være forhandlere af mærket New Feet, da disse sko er udviklet til dine særlige behov, med New Feet får du blandt andet:

  • En bredere sko
  • God komfort og stabilitet
  • Ingen indvendige syninger
  • CE-mærket fodtøj
  • Bløde og gode materialer

I vores butik har vi altid et stort udvalg af sko fra New Feet. Har vi ikke din foretrukne sko på lager, bestiller vi den gerne til dig. Kig forbi vores butik og tal med vores specialister, så du kan få den optimale rådgivning.

Besøg butikken i Kolding

Har du brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kigge forbi vores skobutik på Vejlevej 339 i Kolding, Jylland. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 76 31 04 00 eller via vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.

Husk at vi også tilbyder ortopædiske sko og indlæg til sko.

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.