Saucony sko

Saucony blev grundlagt i 1898 i Pennsylvania, USA og er i dag et internationalt anerkendt brand, hvor innovation, teknologi og design er gennemgående i udviklingen af løbesko og træningstøj. Det gør Saucony til verden ældste løbebrand.

Saucony har altid været synonym med løbesko af højeste kvalitet. De ønsker at gå forrest og inspirere folk til at løbe og ikke mindst bevare lysten til at blive ved. Innovation spiller en kæmpestor rolle og er en ledestjerne i processen i at lave det absolut bedste fodtøj. 

Støddæmpning sko

Fundamentet i deres tilgang til løbesko er pasform og støddæmpning. Teknologien og geometrien er afgørende i alle modeller og bygger på det Saucony kalder SPEEDROLL, en teknologi, som har til formål at give dig den højeste returenergi. Skummet i mellemsålen har til formål at give et responsivt afsæt og ikke mindst at aflaste kroppen, mens FORMFIT, sikrer en individuel pasform rundt om hele foden.

 

Miljøvenlig produktion

Hos Saucony er de dedikeret til bæredygtighed og søger for at skabe det bedste fodtøj og beklædning med det lettest mulige aftryk på planeten. De gør en dyd ud af at minimere brugen af polyester og andre jomfru plastmaterialer og istedet fokusere på genanvendte, naturlige eller andre miljøvenlige materialer.

Saucony

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.