Få tilpasset dine sko til dig

Semiortopædiske sko er individuelt tilpassede sko, som ortopædiskomagerne hos Møller Specialsko fremstiller ud fra en standardlæste. Det betyder, at der stadig er mulighed for at tilpasse skoene individuelt til en række forskellige forhold som eksempelvis hammertæer, knyster og lignende.

Leveringstiden for denne type sko er relativt kort, og prisen er derfor også lavere end for håndsyede sko.

Se vores store udvalg

Vores udvalg af semiortopædiske skomodeller svarer nogenlunde til det udvalg, du finder i en almindelig skobutik med komfortsko, så der er nok at vælge imellem for enhver smag.

Vi fører for tiden to mærker af semiortopædisk fodtøj, der supplerer hinanden godt. For at sikre den optimale pasform har vi investeret i prøvesko, så du kan prøve en sko eller plastprøve svarende til de forskellige standardlæster.

Herefter kan fodtøjet tilpasses individuelt, idet der eksempelvis er mulighed for forskellige vidder og ekstra volume samt tillæg for hammertæer, knyster og plads til indlæg og lignende.

Et fodindlæg til disse sko bliver også lavet individuelt, så det passer fuldstændigt til din fod. Materialerne vælger vi med omhu og kombinerer eventuelt flere materialer for at opnå den mest optimale aflastning af foden.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores udvalg af semiortopædiske sko, så kig forbi vores butik på Vejlevej 339 i Kolding. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og står derfor altid klar med professionel rådgivning om alle former for specialsko til kunder i hele Jylland.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 76 31 04 00 eller kontakte os via vores kontaktformular.

 

Se også vores specielle skoindlæghåndsyede sko og forskellige mærker, bl.a. New feet. Møller Specialsko er din lokale skomager i Kolding.

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.