Finn Comfort sko

For altid at kunne opfylde den høje standard for FinnComfort mærkekvalitet, udvikler de alle sko selv og producerer selv skoene i Tyskland. Denne kontrol er garantien for, at de kan realisere deres høje krav til udvikling, pasform, funktionalitet og fremstilling i hvert eneste par sko. Det er vigtigt for Finn Comfort, at deres råmaterialer samt hele produktionen opfylder høje miljøstandarder.

Kun en optimalt siddende, godt dæmpende kvalitetssko er grundlaget for fysisk velvære. Og for at du kan gå i Finn Comforts sko med en behagelig langtidsholdbar følelse, stiller de konstant høje krav til vores produkter.

De tager hele tiden inspiration og erfaringer fra deres kunder for at optimere vores udvikling yderligere. På denne måde kan de hele tiden leve op til kundernes høje forventninger til deres komfortsko.

SÅDAN BLIVER EN SKO TIL

Læder er også 5.000 år senere stadig det foretrukne materiale til Finn Comforts fodtøj. Alle Finn Comfort kollektioner er fremstillet af højkvalitets i udvalgte materialer. Skomagerkunsten har naturligvis raffineret sig over tid. Deres kreative medarbejdere bruger den nyeste digitale teknologi til designet af FinnComfort skoene. Spektret af deres designs spænder fra klassisk tidløse modeller til elegante kontorsko og sportsligt inspirerede modeller eller trendy sneakers i graffiti-look. Uanset mangfoldigheden af stilarter er et princip ikke til forhandling: orienteringen mod en anatomisk sund opbygning.

Finn Comfort syr stadig sko selv. Snart 75 års erfaring i skofremstilling og omfattende viden - det sikrer FinnComfort® sko en enestående kvalitetskrav.

 

UDVIKLET MED ORTOPÆDER OG FODTERAPEUTER 

Hos FinnComfort® prioriteter de komfort. Selvfølgelig skal skoen også passe til ens stil og personlighed, men før de beskæftiger dig med det ydre, tænker de først og fremmest altid på skoen indefra, det vil sige: fra dens funktion for menneskeligt velbefindende.

Finn comfort

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.