Få en bedre skooplevelse med skoindlæg

Indlægget udgør sammen med skoen den samlede fodtøjsløsning. Det er meget individuelt om man betragter skoen eller indlægget som det vigtigste. Der er dog ingen tvivl om, at et godt, individuelt tilpasset indlæg er et stort skridt på vejen mod bedre komfort for dine fødder.

Skoindlæg kan i mange tilfælde tilpasses helt almindeligt fodtøj. Hos Møller Specialsko tilbyder vi både fabriksfremstillede indlæg til sko og specialfremstillede indlæg til sko, som er tilpasset præcist til din fod. Hvilken løsning, der er den mest optimale for dig afhænger af dine fødders behov.

Tag gerne en snak med vores specialister, inden du investerer i et indlæg til dine sko.

Afhjælp dine fodproblemer

Et enten fabriksfremstillet eller specialfremstillet skoindlæg kan gøre både gang og løb til en helt anden oplevelse end du er vant til. Med et indlæg i skoene kan forskellige fejlstillinger korrigeres samtidig med at udsatte områder af foden aflastes. Forskellige varianter af fejlstillinger i fødderne kan både være medfødte eller opstået som følge af ulykker, skader eller sygdomme.

Hos Møller Specialsko anbefaler vi forskellige typer af indlæg afhængig af den enkelte persons fod og adfærd. Står, går eller løber du meget, kan et fabriksfremstillet standardindlæg i de fleste tilfælde opfylde dine behov.

Har du derimod særlige fodproblemer anbefaler vi et specialfremstillet indlæg, der tager højde for dine individuelle behov. Vi fremstiller indlæg i mange forskellige materialer alt afhængig af dine fødder.

Har du brug for nye skoindlæg?

Ønsker du optimal støtte i dine sko, så er et indlæg det helt rigtige for dig. Kontakt os gerne på tlf. 76 31 04 00 eller via vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af skoindlæg.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores skobutik på Vejlevej 339 i Kolding, Jylland.

 

Se her vores udvalg af sko, håndsyede sko og forskellige mærker, bl.a. New Feet. Møller Specialsko er din lokale skomager af specialsko i Kolding.

Kontakt os

+45 7631 0400
info@moeller-sko.dkFind os her

Møller Specialsko
Vejlevej 339, DK-6000 Kolding

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på tilbud og nyheder.